_اگرهنوز مشغول درمان سرطان سینه با یکی از روشهای شیمیدرمانی، هورموندرمانی، درمانهای هدفمند یا ایمنیدرمانی هستید، پیش از اقدام برای بارداری باید با پزشک مشورت کنید.
_معمولا در صورتتشخیص سرطان سینه، قطع بارداری توصیه نمی شود بسیاری از خانم ها با شروع درمان سرطان، تصمیم به ادامه بارداری می گیرند. تصمیم به ادامه بارداری کاملا شخصی است و پزشک تنها می تواند والدین را در این راه راهنمایی کند و به آن ها مشاوره بدهد. هیچ گونه سندی مبنی بر این موضوع وجود ندارد که پایان دادن به بارداری، به درمان سرطان سینه کمک می کند. اما در برخی موارد، خاتمه دادن به بارداری در سه ماهه اول، آن هم زمانی که شیمی درمانی برای بیمار در نظر گرفته می شود.
_باروری یکی از مسائلی است که میتواند در پیشگیری از بروز سرطان سینه نقش مهمی ایفا کند و کسی نباید خانمی را که در سن باروری قرار دارد از این موضوع محروم کند و همچنین اگر کسی مبتلا به سرطان سینه باشد نیز میتواند با یک برنامه منظم اقدام به بارداری کند.
وظیفه پزشکان این است که درد بیمار را بکاهند و با انجام باروری میتوان تخمدان و تخمک بانوان را حفظ کرد. بیمار مبتلا به سرطان سینه پس از پایان روند شیمیدرمانی خود میتواند باردار شود.
در مواقعی نوع سرطان مشخص نیست و به همین دلیل توصیه میشود مادران بهمدت دو سال از بارداری خودداری کنند تا نوع سرطان آنها مشخص شود و برای اقدام به بارداری پزشک متخصص باید یک برنامه دقیق در خصوص چگونگی قطع شدن دارو، چگونگی بارداری، اندازه گیری سطح هورمونهای بدن و غیره به بیمار ارائه دهد.
نظرات (0)